Om oss


Sveriges bredaste sortiment


Varmt välkomna till vår fullserviceanläggning i Kållered som ligger 3 minuter från IKEA längs med E6:an där vi har ett samlat utbud av nya och begagnade husvagnar/ husbilar och auktoriserad serviceverkstad för Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B.


En av Sveriges ledande återförsäljare av husvagnar och husbilar från Tysklands ledande märken.


Nordic Center blev Sveriges största återförsäljare av Weinsberg 2017 & 2018 och en andra plats på Knaus husvagnar 2018.


Nordic Center är generalagent för SunnCamp Norden. Vi är registrerad importör hos Transportstyrlesen för fordon vilket innebär att ni som kund kan känna en extra trygghet när ni köper ert fordon hos oss.

Genom vårt goda samarbete med de större aktörerna i Europa kan vi erbjuda dig som kund Sveriges bredaste sortiment av nya/beg husvagnar och husbilar.


Nordic-center.se är en helägd webshop som drivs av Nordic Center Göteborg AB.


Webshoppen lanserades i Januari 2019 och har redan fyllts på med ca 15000 artiklar vilket gör nordic-center.se till Sveriges ledande webshop med campingtillbehör, förtält och reservdelar till er husvagn / husbil.


Den fysiska butiken i Göteborg har ett stort kunnande inom campinglivet och är återförsäljare av sex stycken nymärken Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B, Ci & Roller TeamI vår fysiska butik finns ca 80 fordon som är leveransklara till slutkund. Ytan vår anläggning tillhandahåller är ca 3500 kvm.


För er kunder som vill besöka oss så hjälper vi er gärna med tillbehörs beställningen. Ni kan även ringa oss på 031-491400 för att beställa era produkter.


Vi samarbetar endast med de största leverantörerna i Europa för att kunna erbjuda det största utbudet och de bästa priserna.


Nedan kan ni se ett urval av våra tillbehörs leverantörer.


SunnCamp a-måtts baserade lufttält, DCT, Kama fritid, Holiday fritid, Kampa förtält, Isabella förtält, Outdoor revolution förtält, Reimo, Kronings, Truma, Alde, Dometic, Generalagent för SunnCamp Norden


Välkomna!

Nordic Center Göteborg


Tullbomsvägen 5

43741 Lindome

031-491400

info@knauscity.se


Webshop

www.nordic-center.se

Husvagnar & Husbilar


Knaus

Weinsberg

Tabbert

T@B

Ci & Roller Team


Hyra Husvagn?

www.nordicrentals.se


Hyra Husbilar?

www.rentandtravel.se

 

 

Öppettider


Försäljning 7 dagar i veckan året om

För aktuella öppettider vänligen se Goggle


Verkstad

Vardagar 8-17

031-491400

verkstad@knauscity.se© Copyright. All Rights Reserved. Nordic Center Göteborg AB